En aquest episodi del Podcast sobre turisme, Marc Sancho, ex-alumne de Mediterrani i actualment Hotel Manager de l’Hotel Axel de Barcelona, ens amplia els nostres coneixements sobre la gestió de tots els departaments d’un hotel i com només una estricte coordinació entre aquests, garanteix un funcionament òptim de l’hotel.

D’un Director d’hotel ens podríem imaginar que “tocava moltes tecles” en el seu dia a dia, però en Marc ens ha deixat sorpresos de totes les responsabilitats que té el seu perfil professional en una organització tant complexa i dinàmica com és un hotel.

Les reunions de seguiment, les aptituds i actituds dels treballadors de l’hotel, el factor diferencial de la recepció d’un establiment i la capacitat de reacció, gestió i anticipació son aspectes que han estat alguns dels protagonistes d’una entrevista molt enriquidora.

També hi ha hagut un espai dedicat a la reputació digital de l’hotel i la convivència dels suports digitals del propi hotel amb les grans plataformes de reserves com per exemple Booking o TripAdvisor. Opinions molt interessants sobre la fidelització dels clients i també sobre els factors diferencials que representen comptar amb establiments especialitzats com un restaurant o un spa urbà.

¿Quin és el principal client de l’Hotel Axel de Barcelona? ¿Quins són els principals departaments que permet funcionar correctament un hotel? ¿Quines són les actituds i aptituds que més es valoren en el sector de la hosteleria? Aquestes i d’altres respostes les trobareu en aquest episodi molt recomanat pels amants del turisme i més en concret de l’àmbit de la direcció hotelera. No us el perdeu!