En aquest episodi del Podcast sobre marketing digtital, en Karlos Tomàs, CMO a Elias Boulanger i director de la seva pròpia agència de marketing, ens explica la seva experiència desenvolupant projectes per marques molt conegudes, i com el valor de la marca i el marketing digital marcara el camí de l’èxit dels diferents objectius plantejats.

Durant la primera part de l’entrevista, ens centrarem en una de les seves especialitats: la creació i la gestió del valor d’una marca, on posarà en context molts dels conceptes que expliquem als alumnes durant el curs fins al proces creatiu per obtenir una marca atractiva.

Actualment en Karlos es responsable de marketing d’una empresa tradicional del pa, Elias Boulanger, i entre els seus objectius hi passa la digitalització d’un negoci completament tradicional i aprofitar les noves tecnologies a través de ser creatiu i original.

Es tracta d’una entrevista molt atractiva, on en Karlos aprofita per exposar moltes experiències treballades per grans marques, no us la perdeu!