Higher degree in

Marketing and Advertising

At Mediterrani we train you to become a marketing and advertising technician. With the knowledge and skills we offer to you, you will obtain the necessary techniques to develop operational positions in marketing, advertising and sales.

Why the Certificate of Higher Education in Marketing and Advertising

With this course you will be able to work in marketing strategy teams, commercial research, digital marketing, advertising campaign management and public relations and social networks.

Studying to become a good marketing and advertising technician with our Certificate of Higher Education will open doors in many departments, not only in advertising and marketing, but also in sales departments, whether in an advertising agency or in sectors such as textiles, tourism or automotive.

Data sheet

Name of the Study: Higher Degree in Marketing and Advertising

Duration: 2 years

Title (s) to which it gives right: Higher Techincian in Marketing and Advestising

Indicative number of places: 30

And also...

Internship


Testimonials

"Les instal·lacions estan molt bé i a més al centre de Barcelona, fàcil per a arribar en transport públic. Estic super contenta en els dos anys que porto aquí, el grup de classe m'agrada molt perquè és molt reduït i gràcies a això podem tenir un feedback més personalitzat amb els professors"


Elisenda Avià

CFGS Gestión de Alojamientos Turísticos

"Vaig decidir realitzar els estudis a Mediterrani per la ubicació en el centre de Barcelona i la bona comunicació amb el transport públic. Encara que la meva experiència ha estat diferent per la pandèmia, estic contenta amb la gestió que estan tenint i les diferents opcions que ens donen per a continuar els nostres estudis amb normalitat. A més, la relació amb els professors, l'ambient i les instal·lacions són molt bones."


Paula Cruz

CFGS Gestión de Alojamientos Turísticos

Contáctanos