Ruben Sans, serà el nou president de l’Associació de Joves Empresaris (AIJEC) és CEO i fundador d’Elstir, una empresa de solucions en IT, cloud i ciberseguretat i amb la nova junta es marquen com a objectius per als propers dos anys fer crèixer l’entitat, oferir noves experiències perquè els empresaris socis puguin continuar enriquint-se professionalment i representar els interessos de l’empresariat jove davant les institucions
Per aquesta nova etapa l’empresari s’acompanya d’Estefania González (EQT Consulting) a la vicepresidència i d’Enric Sanahuja (Grup MGA) com a secretari general. Completen la candidatura Vicenç del Mar (HIDEM-SAS), Sandra Garcia (LIPPA Comunicación), Alejandro Soldevila (Kommo Design), Mariona Bellvehí (Selec Envàs) i Lluís Feliu (EDEON MARKETING). Maria Josep Prats (1001 Cover) serà la responsable d’AIJEC Plus, la secció d’AIJEC que agrupa aquells empresaris que volen seguir units a l’associació un cop passen la franja dels 41 anys.
Sans i el seu equip es marquen com a objectius per als propers dos anys fer crèixer l’entitat, oferir noves experiències perquè els empresaris socis puguin continuar enriquint-se professionalment i representar els interessos de l’empresariat jove davant les institucions. Pel nou president de l’AIJEC “el principal valor de formar part de l’entitat és un intangible com és l’accés a una comunitat d’empresaris amb qui compartir” però tot i així ampliar el catàleg de serveis de l’associació amb accés a línies de finançaments exclusives pels emprenedors i promoure les activitats de mentoring són dos dels pilars de la nova junta.