Consells per a introduir-se a la vida universitària amb il·lusió!

Consells per a introduir-se a la vida universitària amb il·lusió!

La tornada de l’estiu per a fer front a la universitat és sempre una passa que realitzen dos tipus majoritaris d’alumnes: els qui s’ho prenen amb moltes ganes i il·lusió i aquells a qui els hi costa “una mica més” adaptar-se al nou inici de curs. En aquests moments en que tot canvia i els viatges de vacances han acabat, des d’EU MEDITERRANI volen compartir una sèrie de factors que donin ales per a tornar a enlairar-se amb tota l’energia i ganes de començar una nova etapa decisiva per la vida professional:

– El primer de tot,  és necessari establir un ritme de descans adequat! Sembla de poca cosa, però després d’un estiu a on els horaris han estat deixats de costat, hi ha de ‘resetejar’ els espais per a dormir les hores adequades i poder començar cada dia amb la motivació necessària per a poder estar concentrats durant les classes. Si s’aconsegueix aquest punt, ja es té molt guanyat!

– En aquesta línia, la  planificació dels horaris  és un aspecte fonamental dels primers dies a la nova rutina. Saber dosificar bé les hores d’estudis i d’oci permet poder realitzar una transició correcta entre l’educació secundària i la vida universitària, tal com recomana la responsable del servei de   Coaching   de Mediterrani, Sonia Nicolau.

–  S’ha de conèixer bé el sistema utilitzat  al centre a on es vagi a estudiar. Un exemple és interactuar a fons amb els sistemes de campus digitals que té cada facultat per a poder saber què es pot fer i quines possibilitats ofereix. De la mateixa manera, hi ha alguns centres que ofereixen un dispositiu digital amb la matrícula, pel que cal saber com funciona correctament per a poder treure el màxim rendiment. En el cas de Mediterrani, aposten per la confiança i garantia que ofereix Apple i obsequien a cada alumne del Grau en Màrqueting i en Turisme amb un Macbook Air quan inicia la seva trajectòria universitària.

– Sembla el típic tòpic, però la universitat és molt més apart de classes i exàmens. És un concepte de vida que pot permetre desenvolupar nous projectes que s’adaptin als teus interessos i necessitats junts amb els nous companys. A EU Mediterrani  per exemple, s’ofereix un servei d’esports que col·labora amb reconeguts centres esportius, entre d’altres.

– Si un sap el que l’hi agrada, ha de posar-ho en pràctica! Qualsevol empresa li dona cada vegada més valor al fet de tenir una gran experiència prèvia a l’hora de voler desenvolupar una tasca professional. EU Mediterrani té molt en compte aquest factor i per això disposa d’un servei de pràctiques que permet iniciar-les tan aviat com es vulgui, cosa que permet millorar el CV des del primer moment.

En resum, si un escull venir a estudiar a EU Mediterrani, l’hi resoldrem qualsevol altre dubte o qüestió que tingui, ja que pensem que la formació ha d’anar més enllà de les hores lectives. Us esperem!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *